KAKO NEGOVATI LICE I IZABRATI IDEALNE PREPARATE?

Dok smo istraživali pojam korejska kozmetika susreli smo se sa tvrdnjom da je lice lična karta nege, jer se na njemu vidi da li ste i koliko brinuli o koži. S obzirom da nega kože nije ista u dvadesetim i pedesetim godinama, prodaja korejske kozmetike provereno nudi kvalitetne proizvode za sve tipove kože i sve životne dobi.

Adekvatna nega kože lica zahteva da utvrdite da li imate normalnu, masnu, mešovitu, suvu ili osetljivu kožu, a ako ne možete sami da odredite kom tipu pripada vaša koža, mogu vam pomoći dermatolozi. Nakon istraživanja donosimo vam niz smernica i saveta kako vam korejska kozmetika može pomoći u svakodnevnoj nezi. 

Prodaja korejske kozmetike već dugi niz godina temelji se na iskustvu i preporukama, pa ukoliko i vi želite zdravu i zategnutu kožu, važno je da znate kakvi su i kako deluju preparati koje korejska kozmetika nudi.Već u tridesetim godinama važno je steći dobre navike koje će u pedesetim pokazati odlične rezultate. Najbolja kozmetika za lice je uvek ona koja je prirodna, hidratantna, lagana i nežna prema vašoj koži.

Kako negovati lice?

Tržište je preplavljeno preparatima koji obećavaju najbolju negu kože, pa je teško pronaći sredstva za negu koja zaista odgovaraju određenom tipu kože. Izbor proizvoda svakako ne bi trebalo da se zasniva na tome da li ga koristi neka poznata ličnost ili je taj artikal na akciji, ali na preporuci – može i mora. Umesto vas smo istraživali zašto je sve češće među damama birana korejska kozmetika i shvatili da prodaja korejske kozmetike konstantno raste upravo zbog odličnih iskustava, preporuka i kvaliteta.

Evo nekoliko saveta kako da izaberete preparat koji vam pouzdano odgovara.

Čitajte sastojke

AHA ili alfahidroksi kiseline dovode do bržeg ljuštenja površinskog sloja kože, pa je na taj način i obnavljaju. Ovaj sastojak se inače često nalazi u anti-age preparatima, kao što je AHA/BHA toner. Idealno rešenje za sprečavanje prvih bora i neujednačenog tena jesu proizvodi sa fermentacijom. Esencija sa fermentacijom sprečava pojavu prvih bora, finih linija, umornog i neujednačenog tena, i daje trenutni lifting koži tako da ona izgleda mlado. Prodaja korejske kozmetike podrazumeva da je sastav i delovanje prevedeno na jezik uvoznika, pa ćete lako pročitati i zaključiti šta vam odgovara.

Kreme za lice u tridesetim su pune vitamina

Odavno je poznato koliko su vitamini A, B, C, D, F i E delotvorni za celokupno funkcionisanje organizma. Međutim, najbolja kozmetika, kakva je sudeći po iskustvima drugih, jeste korejska kozmetika, koja ne bi bila takva da nije bogata ovim sastojcima. Vitamin A čuva kolagen i čisti pore, B je u preparatima koji štite od sunčevih zraka, dok vitamin C podstiče cirkulaciju i balansira pigment. Povećanje elastičnosti pružiće vitamin E, dok će se za obnavljanje površinskog sloja pobrinuti vitamin D. Kao antioksidant koji vezuje vodu i pruža vlažnost pokazao se vitamin F.

Puna vitamina koja neguje predeo ispod očiju, ali koja se može koristiti i na ostalim delovima lica je hidrogel maska kojoj je glavni sastojak ružina vodica – pravi biser koji nudi korejska kozmetika i to zbog prirodnih sastojaka, ali i delotvornosti.

Biljna baza i nega kože

Najbolje kreme, koje prema našim istraživanjima nudi korejska kozmetika, su one koje poseduju bogatstvo prirode u sebi. Aloja će povećati vlažnost vaše kože, dok će na primer matični mleč pružiti niz hranljivih sastojaka koji će učiniti lice elastičnim i jedrim. Serum za hidrataciju sadrži ekstrakt korena žutikovine koji hladi i umiruje osetljivo, iritirano lice, a maslinovo ulje pruža dodatnu hidrataciju i sprečava gubitak vlage. Kao što vidite, korejska kozmetika obiluje prirodnim sastojcima koji će učiniti čudo za vašu kožu.

Savršen ten se gradi

Ako vam je stalo da pružite najbolju negu svom licu, okrenite se prirodi. Zaboravite agresivne sapune i zamenite ih onim blagim i prirodnim. Najbolja kozmetika za lice je ona koja neće promeniti PH vrednost i skinuti zaštitni sloj. Sredstvo za čišćenje lica od ulja čajnog drveta pogodan je i kao gel za umivanje, ali i za uklanjanje šminke i nečistoća sa lica delujući kao blagi piling.

Potpuno samouvereno možemo da vam preporučimo upotrebu korejske kozmetike u svakodnevnoj nezi, jer su naša iskustva bila više nego dobra. Baš zbog toga nam je savršeno jasno zašto prodaja korejske kozmetike širom sveta raste iz dana u dan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here