PAROV STELAR 8. APRILA U HALI SPORTOVA

Parov Stelar, osnivač elektro-svinga, muzički producent i najuspešniji austrijski internacionalni umetnik, u okviru svetske turneje pod nazivom Burning Spider Tour, nastupiće u Hali sportova na Novom Beogradu, 8. aprila 2017. godine.

parov stelar
Foto: Stefan Sappert

Ovim koncertom Hala sportova započinje novi muzički program u okviru koga će tokom godine organizovati brojne koncerte istaknutih domaćih i stranih izvođača. Kreator elektro-svinga, Parov Stelar sa svojim bendom konstantno nastupa širom sveta, a sasvim je sigurno da će u Beogradu sve prisutne razigrati kombinacijom džeza, svinga i elektronike. Njegova muzika nalazi se u brojnim filmovima, TV emisijama i reklamama.

Objavio je devet albuma i više od 20 EP-jeva i održao više od 600 nastupa širom sveta. Takođe, sarađivao je sa brojnim zvezdama svetske muzičke scene među kojima su Tony Bennett, Lady Gaga, Marvin Gaye, Lana Del Rey, Bryan Ferry, AronChupa i drugi. Njegov novi album biće objavljen na proleće 2017. godine, a njegov deo će premijerno biti izveden i na beogradskom koncertu u Hali sportova na Novom Beogradu. Ulaznice po cenama od 2.400, 2.600 i 3.500 dinara moguće je kupiti na svim prodajnim mestima i sajtu Eventima, kao i na sajtu Sportskog centra Novi Beograd

Izvor: Danubeogradu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here