APOCALYPTICA 4. APRILA U BEOGRADU

Finski sastav Apocalyptica proslaviće 20 godina od izlaska kultnog albuma Plays Metallica by Four Cellos koncertom 4. aprila u beogradskoj Hali sportova.

apocalyptica

Tradicionalno naklonjeni našoj publici, finski rokeri uvrstili su prestonicu Srbije u svoju evropsku turneju, pa će njihovi fanovi imati priliku da uživaju u hitovima koji su ih proslavili, omogućivši im milione prodatih albuma i rasprodate svetske turneje. Nije slučajno što je Apocalyptica zakazala turneju u istoj godini kada i Metallica promoviše svoj novi album Hardwired…to Self-Destruct, a povodom dvadesetogodišnjeg jubileja, bend reizdaje album Plays Metallica by Four Cellos na dva vinila, sa do sada neobjavljenim instrumentalima Battery, Nothing Else Matters i Seek & Destroy.

Ulaznice za ovaj spektakl već su puštene u prodaju i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, po cenama od 1.990 i 2.500 dinara. Podsećanja radi, Apocalyptica postoji od 1993. godine i iza sebe ima osam studijskih albuma, a poznata je po saradnji sa brojnim poznatim imenima rok i metal scene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here