HLADNO PIVO I ATHEIST RAP U ROVU NIŠKE TVRĐAVE

Jedan od najznačajnijih muzičkih sastava u regionu Hladno pivo nastupiće 27. avgusta u rovu Niške tvrđave, a gosti će im biti novosadski bend Atheist Rap.

hladno_pivo

Kako je saopštio organizator, Hladno pivo će nastupiti u Nišu u okviru regionalne turneje Dani zatvorenih vrata, a povodom novog, istoimenog albuma. Poznati po energičnim nastupima i hitovima Dobri prijateljiEzoterija, Pitala si me, Nije sve tako sivo, Samo za taj osjecaj i Pjevajte nešto ljubavno, ovi punk-rock velikani predstaviće i pesme sa aktuelnog materijala koji je izašao u aprilu 2015. godine, sa kojeg su se izdvojile pesme Firma, Vjeruj u mene i Lijepa riječ

Hladnom pivu će to biti treći nastup pred Nišlijama, nakon koncerata u dvorištu Banovine (2012.) i na Letnjoj pozornici dve godine pre toga. Drage moje Nišlije, ja sam u vašem gradu proveo lepih godinu dana, ovo će nam biti treći nastup i najbolji do sada. Dolazimo sa novim albumom, spremni, sveži… tako da dođite, biće dobra zabava, obećao je Mile Kekin, pevač benda Hladno pivo, navodi se u saopštenju. Novosadski bend Atheist Rap će takođe predstaviti svoj novi album Uberlauf.

Izvor: Tanjug

Vision Web SEO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here