GOLDEN ROSE – KVALITETNA I POVOLJNA DEKORATIVNA KOZMETIKA

Kompanija Danijela Commerce, koja posluje u Srbiji kao ekskluzivni distributer Golden Rose dekorativne kozmetike, po kvalitetu bliske vrhunskim kozmetičkim markama, ali krajnjim korisnicima dostupne po daleko nižim cenama, obeležila je u maju ove godine petnaest godina postojanja.

Fotografija preuzeta sa Fejsbuk stranice ,,Golden Rose Srbija''
Fotografija preuzeta sa Fejsbuk stranice ,,Golden Rose Srbija”

Danijela Commerce je porodična firma osnovana 2001. godine i od tada se postepeno širila, uspešno gradeći renome u oblasti svog poslovanja. Danas, petnaest godina kasnije, Danijela Commerce je vlasnik jedne poslovne zgrade, kao i tri centra kozmetike i estetike pod nazivom Golden Beauty Shop, koji se nalaze u Beogradu, Pančevu i Zrenjaninu. Kada je u pitanju Golden Rose, jedan od i te kako traženih i cenjenih brendova koje, između ostalih, gore pomenuta kompanija uvozi, vremenom je postao sinonim za kvalitetnu, povoljnu i modernu kozmetiku ne samo u Srbiji, već i u regionu.

U vezi s tim, pripadnicama lepšeg pola je na raspolaganju bukvalno sve što požele – od karmina, senki i olovaka za oči, maskara, preko pudera svih vrsta, lakova za nokte, korektora i tako dalje. Tako svaka od njih, u skladu s onim što smatra neizostavnim u svom neseseru, može naći po nešto za sebe. Međutim, ono što je izuzetno popularno kada je u pitanju ulepšavanje, o čemu već poduže bruji veliki broj žena i devojaka koje se bave blogovanjem i što je vredno pomena, svakako su dugotrajni tečni mat karmini koji nose oznaku Golden Rose. Dostupni su u 12 očaravajućih nijansi, izuzetno su povoljni, pigmentovani i postojani, te su kao takvi, i više nego bliski daleko skupljim ruževima sa mat efektom. Svaki proizvod pomenute marke ima izveštaj o bezbednosti korišćenja i svoje putovanje kroz svet lepote usmerava na kvalitet i razumne cene, a o tome svedoči enormna potražnja. Suma sumarum, ukoliko još niste probali sve ono što Golden Rose ima u svom asortimanu, učinite to, jer ćete biti prijatno iznenađeni.