VAMPIRI I VIS LIMUNADA NA ”MIKSER GOES RETRO” FESTIVALU

Nedostaju vam sving i rokabili? Maštate o tome da ulicama ponovo zavlada moda pedesetih i stil koji odiše glamurom? Zaljubljeni ste u vespe i oldtajmere? Želite da se odmorite od gradske buke i provedete poslepodne uz šećernu vunu i crno-bele filmove? Spremite se za 2. april jer upravo tog dana Mikser House ulazi u retro mod!

mikser goes retro

Mikser Goes Retro festival će posetioce celodnevnim programom vratiti u stara dobra vremena, pa će tako biti u prilici da nauče kako da plešu sving, da naprave novu retro frizuru, urade old school tetovažu, odmere snage u fliperu ili nabave komad vintage odeće, obuće ili aksesoara kakve su nosili Odri Hepbern, Hemfri Bogart, Elvis Prisli, Merilin Monro i druge ikone čijem stilu se i danas divimo. Dnevni program festivala traje od 12 do 19 časova, a ulaz je 200 dinara. Večernji program počinje u 21 čas, kada publiku očekuje prava retro igranka.

Na bini Mikser House-a tada će nastupiti kultni domaći bend Vampiri, koji će posetioce podstaći da se zanjišu na podijumu za igru uz Pokloniću joj nebo i istroše cipele za ples uz Rama Lama Ding Dong. Uz ove legendarne Beograđane, nastupiće i vokalno-instrumentalni sastav Limunada, koji od 2012. godine oživljava atmosferu evropskih festivala i rivijera, ovekovečenu filmovima poput La Dolce Vita, Bonjour Tristesse i Ljubav i moda. Ulaznice za koncert ovih sastava moguće je nabaviti na prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 500 dinara. Cena na ulazu će biti 700 dinara, a karta kupljena u pretprodaji važi i za dnevni deo programa Mikser Goes Retro festivala.

Izvor: Mikser House

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here