”BEOGRAD VOLI PLOČE” 16. APRILA NA CVETNOM TRGU

Gradski menadžer Goran Vesić najavio je da će povodom 16. aprila, Svetskog dana vinil ploča, na Cvetnom trgu biti organizovana manifestacija Beograd voli ploče. U okviru ove manifestacije, biće organizovana berza ploča i stripova, koncerti, strip radionica, izložba i di-džej program.

ploče

Pre nekoliko meseci pozvao sam nekoliko prijatelja i predložio im da organizujemo berzu vinil ploča i stripova u Beogradu. Srećan sam zato što ćemo ovu ideju ostvariti 16. aprila na Svetski dan vinil ploča. Uveren sam da će ova manifestacija biti uspešna, da će postati tradicionalna, kao i da će se ljubitelji ploča i stripova okupljati svakog 16. aprila na Cvetnom trgu, rekao je Vesić i dodao da će pored razmene vinila i strip izdanja posetioci moći da posete izložbu nacrtanih omota ploča, besplatnu strip radionicu, kao i da prisustvuju di-džej programu i koncertima džez, bluz i rok bendova.


Tokom berze vinil ploča i stripova, Beograđani će imati priliku da uživaju u nastupima Vlada Džet benda, koji obeležava 50 godina rada, neo etno-sastava Čudesmo, koji čuva tradiciju naše izvorne muzike na kreativan način, naše čuvene soul i džez pevačice Beti Đorđević i bluz sastava Di Luna bluz bend. Organizatori manifestacije su Dom omladine Beograda i festival Paralel pod pokroviteljstvom gradskog menadžera Gorana Vesića.

Izvor: Beoinfo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here