16 APLIKACIJA KOJE ĆE VAM POMOĆI DA KREIRATE ODLIČNE FOTOGRAFIJE NA INSTAGRAMU

Nakon što je Instagram odlučio da kopira Fejsbukov News Feed, sada je još bitnije kakve ćete fotografije objavljivati na svom ličnom ili biznis profilu. U suprotnom, neke od vaših fotografija videće veoma mali broj ljudi.

Zato pogledajte u nastavku 16 aplikacija koje će vam pomoći da kreirate odlične fotografije i time dobijete više lajkova i folovera.

Crno-bele fotke

Instagram je imao odličan filter za crno-bele fotke Gotham, ali ga je, bez razloga, zamenio filterom Inkwell. Ukoliko vam treba malo bolji filter za crno-bele fotke probajte aplikaciju BLACK za iOS. Jednostavno se koristi, potrebno je da prstom pređete levo ili desno i vidite kako različiti filteri deluju na vašoj fotki. Za dodatne filtere potrebno je platiti 0.99 dolara. Camera Noir je takođe dobra aplikacija za crno-bele fotke i editovanje, ali košta 2,99 dolara.


Selfiji

Na pojedinim telefonima postoji Beauty opcija koja ocenjuje tvoj selfi, a možete i da ga ulepšate. Međutim, ako ste zavisni od selfija, koristite neku od aplikacija kao što je FaceTune, košta 3,99 dolara, koja sređuje lice i izbeljuje zube. Aplikacija Perfect365 je takođe odlična za selfije i što je najbolje od svega – besplatna je.


Intervalsko fotografisanje ili time-lapse

iOS korisnici imaju odličnu aplikaciju za pravljenje time-lapse videa pod nazivom Hyperlapse. Omogućava da ubrzate ili usporite video 1x do 12x od normalnog videa. Za Android korisnike Microsoft Hyperlapse Mobile ili zvaničnu Instagram Hyperlapse aplikaciju.


Loop video

Za kratke loop video sadržaje i animaciju koristite Phhhoto, dostupan i za iOS i za Android. Za kvalitetnije video sadržaje tu je čuveni Boomerang, Instagramova aplikacija.

2016 is off to a strong and impressive start (still in pjs and have been making gifs since 9:30 am). #newyearnewME #giphycam

A video posted by Micaela English (@micaelaeenglish) on


Otkačene fotke

Sigurno vam je News Feed na Instagramu pretrpan ovakvim fotkama. Za takve fotke koristite aplikaciju Giphy Cam koja je odlična za otkačene video sadržaje. Aplikacija Enlight, koja košta 3,99 dolara, koju nazivaju Photoshop za iPhone i vaše fotke mogu da budu i pravo umetničko delo, ne samo otkačene.

Beautiful photo by @juhaphotography #snapseedapp #saturation #drama

A photo posted by Snapseed (@snapseed__app) on


Editovanje

Guglov Snapseed je jedna od najboljih aplikacija za editovanje fotki za iOS i Android. Sadrži mnogo alata za editovanje kao i mogućnost pravljena fotografija visoke rezolucije. Aplikacija VSCO je druga po popularnosti za editovanje i odlična je za šerovanje na sve društvene mreže.

Words of wisdom from our Featured Friend today! @sprinkleof.quotes thanks for your awesome posts!

A photo posted by Typic By Hi Mom (@typicappofficial) on


Dodavanje teksta i doodlesa

Iako ima mnogo besplatnih aplikacija za ove funkcije, najbolje su se, kao i uvek, pokazale one koje se plaćaju, ali ne mnogo. Aplikacija Typic, košta 2,99 dolara, za dodavanje teksta i aplikacija SnapPen, košta 0,99 dolara, za brzo dodavanje doodlesa.

Mirrors🕳 #therange #messingabout #likeforlike #layoutapp #instadaily

A photo posted by Ellie Gould (@ellie.co.ukk) on


Kolaži

Instagram ima svoju funkciju Layout koja vam nudi kreiranje različitih kolaža. Aplikacija PicStitch je takođe odlična za kreiranje kolaža i sadrži 245 različitih dizajna.
Izvor: novaenergija.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here