GOOGLE POKRENUO ”DESTINATIONS” – NOVI NAČIN ZA PLANIRANJE PUTOVANJA

Postoji veliki broj korisnih i potpuno nekorisnih aplikacija i sajtova koji vam pomažu da planirate i rezervišete odmor. Međutim, Google je to poželeo da promeni i sve nas usmeri samo ka google.com.

Naime, Google je juče pokrenuo Destinations na Google Searchu i našem mobilnom telefonu.

Destinations_on_Google_2_030816

Evo, kako funkcioniše. Na google.com kada pretražujete neki kontinent, državu ili grad gde želite da putujete dodajte i reč destination kako biste dobili sve ono što Google smatra da vam je potrebno.  Destinations tako integrišu sva mesta na svetu i uz pomoć Google Flights i Hotel Search, istog momenta nude slobodne letove i cene smeštaja. To znači da ne morate da otvarate link po link, već samo da skrolujete po dobijenim rezultatima.

Destinations_on_Google_4_030816

Tu je i filter Flexible Dates koji vam nudi najpovoljnije cene za period koji god poželite ili period kada imate godišnji. Kada kliknete tab Explore dobijate informacije o vremenu godinu dana unapred za destinaciju koju pretražujete, kao i koje istorijske destinacije su najpopularnije.

Destinations_on_Google_5_030816

Kada kliknete tab Plan a trip dobićete najjeftiniji smeštaj i letove u narednih šest meseci, a podaci se apdejtuju u realnom vremenu.

>>12 činjenica o kompaniji Google koje niste znali

Izvor: Novaenergija.net

LEAVE A REPLY