MUREA, JEDNO OD NAJLEPŠIH OSTRVA NA SVETU (FOTO)

Murea, ostrvo koje izgleda skoro pa nestvarno,  nalazi se severozapadno od Tahitija i deo je Francuske Polinezije. Okruženo je predivnom, blistavom plavom lagunom, a vulkanskog je porekla. Dolazak do ovog skrivenog i nepoznatog raja je proces jer pored toga što morate doći do Papete na Tahitiju, morate se voziti brzim trajektom do samog ostrva. Ali, verujte nam na reč, vredno je svakog truda.

murea1

Tirkizne vode svetlucaju naspram smaragdno zelenih stena, koje smelo nadgledaju lagunu. Svaka fotografija ovog mesta deluje kao da je prošla kroz žestoku obradu u fotošopu, ali, njegova spektakularna lepota je još naglašenija u stvarnosti.

Oni koji su pored ronjenja željni i adrenalina, svakako će uživati u poseti zaštićenim vodama ostrva, gde mogu videti najživahnije koralne grebene, plivati sa ajkulama, ražama i svim drugim morskim stvorenjima ili pak posmatrati kitove i delfine.

Neki posetioci će odlučiti da uživaju u luksuznim odmaralištima koje ovo ostrvo nudi, dok će se drugi odlučiti da iznajme vilu i uživaju bez ograničenja, u toplim vodama i brilijantnim zalascima sunca.

Svakako, samo i da sedite na plaži ovog genijalnog ostrva, plivate u kristalno čistim vodama koje ga okružuju i posmatrate epske zalaske sunca, verujte nam da ćete barem na trenutak poželeti da ovde ostanete zauvek.

>>Najlepše destinacije za medeni mesec

>>Tajne plaže za koje lokalno stanovništvo ne želi da znate

Izvor: Luxlife.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here