TREĆI PO REDU BELGRADE BLEED TO DEATH FESTIVAL U MIKSERU 21. NOVEMBRA

Belgrade Bleed to Death festival, treći po redu, biće održan 21. novembra u Mikser House-u, a ove godine donosi celodnevni program i okuplja najširu moguću ekipu metal scene na jednom mestu.

belgarde bleed to death

Program je koncipiran u dve celine: prvi deo traje od 14 do 19 časova, besplatan je za sve posetioce i podrazumeva otvaranje festivala to jest postavljanje marketa/yard sale-a, u okviru koga će se prodavati nakit, odeća i drugi aksesoari, a Žila Shop predstaviti celokupan asortiman. Takođe, tada će se prisutnima predstaviti i dve izvrsne umetnice u okviru svog domena –  Mina Pavlović, koja će imati tattoo show case, i TKV koja će na festivalu izraditi jedan od svojih prepoznatljivih artwork-a. 

Od 16 časova počinje edukativni program, koncipiran kroz master class-ove poznatih muzičara domaće metal scene, i po prvi put u Srbiji, publika će imati priliku da prisustvuje programu u okviru kojeg će veliki broj vokalista metal muzike govoriti o svojim iskustvima, tehnikama pevanja i uopšteno o samom žanru i tradiciji. Takođe, biće predstavljen i studio Blaze, jedan od najboljih studija u Beogradu u kome se usnimava i producira metal muzika, a tu je i jam session koji će kompletirati edukativni deo festivala, i na kome svi mogu da učestvuju.

Od 20 časova biće otvoren drugi deo festivala kada će biti predstavljeno osam bendova koji obećavaju nezaboravnu svirku i vrhunski provod do ranih jutarnjih sati, a to su Instead of a Kill, Hit The Ground, Outlaw, Blankfile, Mud Factory, Nexus, Desolation i The Endlessfall. Karte u pretprodaji po ceni od 500 dinara moguće je nabaviti u Mikser House-u (Karađorđeva 46), Boardshop-u (Balkanska 21), kao i u Žila Shop-u (TC Čumićevo sokače, 1. sprat), dok će 7. novembra biti održana promo žurka sa početkom od 11 časova, na koju je ulaz slobodan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here