SBB: BESPLATAN WIFI NA PREKO 100.000 LOKACIJA!

Prateći svetske trendove telekomunikacionih operatora i njihovu dobru praksu, kompanija SBB proširiće UNIFI mrežu tokom oktobra i novembra na preko 100.000 lokacija širom regiona. U kući i van nje, kao i na brojnim javnim mestima, kompanija SBB omogućiće svojim postpaid internet korisnicima da besplatno koriste internet i tako štede čak i u romingu.

windows-phone

SBB širi UNIFI mrežu omogućavajući da home gateway uređaji korisnika postanu nove UNIFI lokacije. Na taj način pretplatnicima obezbeđuje da budu besplatno online širom Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije. Dodatna funkcionalnost u potpunosti je odvojena od SBB internet veze čime je bezbednost i privatnost korisnika zagarantovana, bez mogućnosti da brzina protoka bude usporena.

Pre više od godinu dana predstavili smo UNIFI koji su od tada svi mogli besplatno da koriste. Kako se promotivni period završava 2. novembra, ova pogodnost biće dostupna samo za naše korisnike postpaid interneta. Za početak, na preko 100.000 lokacija sa tendencijom da se ovaj broj stalno uvećava, navodi Srđan Radić, direktor prodaje i marketinga kompanije SBB.

Kako bi SBB postpaid internet korisnici mogli i nakon isteka promotivnog perioda da koriste prednosti UNIFI mreže, sve što je potrebno je da se brzo i lako registruju na portalu www.mojsbb.rs.

Opcija za one koji se opredele da ne budu deo UNIFI zajednice je deaktiviranje usluge preko naloga na portalu MojSBB. U tom slučaju, umesto na preko 100.000 lokacija širom regiona, internet će moći da koriste na javnim lokacijama u zemlji koje su i do sad bile dostupne u okviru SBB WiFi Zone.

Veliko proširenje UNIFI mreže tek predstavlja početak inovacija koje će SBB predstaviti u narednom periodu. Želja nam je da korisnicima omogućimo da sve tri naše usluge – televiziju, internet i fiksnu telefoniju mogu da ponesu sa sobom gde god da se nalaze, a njihovo korišenje omogućiće im i UNIFI, zaključuje Radić.

Za više informacija posetite sajt www.sbb.rs ili pozovite Kontakt centar na broj 19900.

Izvor: Benchmark.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here