KONCERT GODINE ZAKAZAN ZA 12. DECEMBAR

U subotu, 12. decembra 2015. u Velikoj dvorani SPC Vojvodina (SPENS) u 16 časova počinje tradicionalna novosadska manifestacija na kojoj su do sada nastupale sve najvažnije grupe sa prostora sadašnje i bivše države.

koncert

Ove godine na NS Koncertu Godine, publici će se predstaviti Hladno pivo, već godinama najpopularniji i najtraženiji sastav iz regiona bivše Jugoslavije, Partibrejkers, legendarna grupa koja ne mora da ima poseban povod za nastup, Goblini –  jedan od najtraženijih bendova na NS Koncertu Godine, Ritam Nereda – neuništivi zaštitni znak Novog Sada i Srbije, Darkwood Dub – nakon petnaest godina odsustva sa kultne novosadske rokerske smotre,  uvek aktuelni i atraktivni, naročito naoštreni za veliki povratak, kao i Orthodox Celts – najdugovečniji i bez sumnje najkvalitetniji zastupnici irske folk scene. Prvi put pred publikom nastupiće Mortal Kombat – metal-pank bend  oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuju njihovo viđenje modernog društva i okruženje u kojem živimo, Artan Lili – bend zarazne, optimistične svežine gradskog zvuka, Ničim izazvan –  sastav koji je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje i Piknik – novosadski bend koji se ne može svrstati ni u jedan stil jer obrađuje podjednako sve, iako je u poslednje vreme tendencija naginjanja ka tvrđem gitarskom zvuku očigledna.

Ulaznice je moguće kupiti od petka, 23. oktobra onlajn, u prodavnici Gigstix u Pariskom magazinu, u knjižarama Vulkan, odabranim Corner shopovima širom Srbije, kao i na blagajni Spens-a u Novom Sadu. Prvih hiljadu ulaznica prodavaće se po promotivnoj ceni od 1.000 dinara. Nakon promotivnog kontingenta, ulaznice će se prodavati po ceni od 1.250 dinara za Parter  i tribinu Zapad 2, kao i 1.350 dinara za tribinu Zapad 1 – sedenje. Cena ulaznica na dan koncerta iznosiće 1.350 dinara.

Izvor: koncertgodine.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here