CARSTVO EKSKLUZIVNIH MIRISA U BEOGRADU

Još od 2006. godine parfimerija Metropoliten (Zmaja Od Noćaja broj 9), prva je adresa svih istinskih zaljubljenika u parfeme.

parfemi

U parfimeriji Metropoliten možete pronaći pažljivo odabrane parfemske niche brendove i ekskluzivnu selektivnu kozmetiku. Niche parfemi su zamišljeni kao protivteža velikim parfemskim brendovima: njih nećete naći u svim velikim parfomerijama, oni su otvoreni za eksperimente i prodaju se u koncept-parfimerijama ili vlastitim, brendiranim radnjama.

metropoliten

Metropoliten parifimerija tako postaje galerija i adresa na kojoj stanuju parfemi koji imaju ličnost. Posetioci ujedno svakog meseca imaju priliku upoznati se i s radovima različitih dizajnera, vajara i keramičara sa srpske umetničke scene koji se nalaze u izlozima ili prostoru Metropolitena.

metropoliten

Lifestyle brendovi kao što su Aesop, Diptyque, Byredo, Eccentric Molecules i drugi koje možete pronaći u Metropolitenu predstavljaju izbor načina života, namenjeni su onima koji znaju uživati u mirisima, od običnog stvaraju izuzetno i žele dobre stvari u životu. Toplina i ušuškanost, provokacija i stimulacija, sofisticiranost i prefinjenost, smelost i nedokučivost, strast i senzualnost ili potpuno nov pogled na život, parfeme i zavođenje kroz samo jednu kap mirisa. Ako želite svom prostoru dati posebnu notu, tu su Cire Trudon, Diptyque i L’Artisan mirisne sveće i kugle za prostor kao najprofinjeniji statusni simboli i ukrasi, mala-velika zadovoljstva koja prostor u kojem živimo čini najugodnijim mestom na svetu.

metropoliten

metropoliten

metropoliten

Izvor: Buro247.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here