Naslovna Ženski kutak H&M: JESENJA KOLEKCIJA DEKORATIVNE I PREPARATIVNE KOZMETIKE

H&M: JESENJA KOLEKCIJA DEKORATIVNE I PREPARATIVNE KOZMETIKE

Jedan od najvećih i najpopularnijih brendova na svetu, švedski H&M, nikad ne prestaje da nas iznenađuje svojim novitetima. Sada je angažovao brojne stručnjake iz kozmetičke industrije kako bi stvorio novu jesenju bjuti kolekciju koja uključuje preko 700 proizvoda dekorativne i preparativne kozmetike.

šminka

Još u maju saznali smo da H&M planira da na jesen ove godine lansira veliku proširenu bjuti kolekciju koja će uključivati brojne nove proizvode – od ruževa za usne, proizvoda za negu lica, tela i noktiju do pribora za šminkanje. Zadovoljstvo je ponuditi našim kupcima pravu modnu poslasticu za lice u H&M radnjama. To je idealna prilika da budu inovativni i kreativni i da se dobro zabavljaju s bojamarekla je Sara Valander, dizajnerka koncepta H&M bjuti odeljenja. Nakon službenog predstavljanja, nova kolekcija će biti dostupna u radnjama i onlajn, a uključivaće sezonsku kolekciju, premijum bjuti liniju i organski Conscious asortiman proizvoda. Odlike te linije linije biće, kao i do sada, pristupačne cene i atraktivni dizajn.

Takođe, najavljeni su brojni noviteti u kolekciji. Od sada ćete u H&M radnjama moći kupiti parfeme (pet različitih mirisa), pilinge za telo, korektore, pudere za lice, hajlajtere i  bronzere. U ponudi će se naći i bogat izbor ruževa, lakova za nokte, senki, maskara i proizvoda za ulepšavanje obrva.

Izvor: Buro247.hr

LEAVE A REPLY