Naslovna Po Svetu SONEVA JANI: ČAROBNA LAGUNA NA MALDIVIMA

SONEVA JANI: ČAROBNA LAGUNA NA MALDIVIMA

Odlični eko projekti Soneva hotelske grupe nagnaće vas da dobro razmislite o konceptu pasivnog letovanja u 2016. godini, jer će se u bogatoj ponudi hotela naći jedan drugačiji smeštajni primerak koji na prvo mesto stavlja ekologiju i kompletan odmor za duh i telo.

Soneva_Jani

Ako spadate među one turiste koji svoj odmor teško zamišljaju na ostrvu, bez bogate kulturne ponude muzeja i istorijskih znamenitosti, dnevnih izleta u obližnja mesta i različitih pejzažnih slika, resort Soneva Jani koji se 2016. otvara na ostrvu Medhufaru, mogao bi da vas razuveri. Osim toga, nebo nad očaravajućim Maldivima neprestano se menja i slika zanimljive oblike koji će vas uvući u meditativno raspoloženje i pružiti vam unutrašnji mir, koji vam je jednako potreban kao i kulturno uzdizanje u nekoj, primera radi, evropskoj prestonici.

Plava laguna koja se proteže na pet kilometara pažljivo je okružila Soneva Jani – treći u nizu projekat u mreži eko resorta hotelske grupacije Soneva. Činiće ga 54 jedinstvene vile izgrađene od ekološki prihvatljivih i obnovljivih materijala poput bambusa.

Soneva Jani: čarobna laguna na Maldivima

Svaka eko rezidencija biće kompletno opremljena kako gostima ne bi nedostajalo gotovo ništa. Dan u morskoj oazi Maldiva možete započeti posmatranjem izlaska sunca, i to iz morske perspektive, dok se pokušavate razbuditi jutarnjim kupanjem u okeanu, a ostatak dana možete posvetiti potpunom prepuštanju spokoju prirode i spa tretmanima, uživanju u dobroj knjizi, degustaciji čak 50 vrsta sladoleda ili ležanju na udobnoj ležaljci dok upijate tople zrake sunca. Veče možete provesti u lokalnoj opservatoriji gde ćete naučiti brojne zanimljivosti o Sunčevom sistemu i posmatrati čaroban svet sjajnih zvezda, koje se odlično vide i golim okom. Osim divljenja zvezdanom nebu, možete se prepustiti uživanju u novim i starim filmskim hitovima u bioskopu pod otvorenim nebom. 

>>Najlepši bioskopi na otvorenom

Soneva Jani: čarobna laguna na Maldivima

Soneva Jani: čarobna laguna na Maldivima

Soneva Jani: čarobna laguna na Maldivima

>>Najlepše destinacije za medeni mesec

Buro247.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here