ALFONSO XIII – JEDAN OD NAJBOLJIH HOTELA U ŠPANIJI

Španija je oduvek bila jedna od omiljenih destinacija svetskih putnika. Bilo da se radi o ljubiteljima plaža, kulturnih institucija ili noćnih izlazaka, u ovoj zemlji postoji veliki broj mesta koja zadovoljavaju svačiji ukus. Jedno od njih je i Sevilja, grad poznat po koridi, flamenku, mavarskoj arhitekturi, ukusnoj hrani, dobrom vinu, pivu i provodu. 

hotel-alfonso-xiii-sevilja

Mnogi koji su posetili Španiju navode Sevilju kao najlepšu i najuzbudljiviju destinaciju. U samom srcu ovog grada, smestio se i jedan od najboljih hotela u zemlji – Alfonso XIII. Sagrađen je između 1916. i 1928. godine i ima 151 sobu, od kojih je svaka jedno malo umetničko delo za sebe. 

soba alfonso xiii hotel

Alfonso XIII je mesto gde je svakom detalju posvećena posebna pažnja i to ga pored visokog nivoa usluge i funkcionalnosti izdvaja iz standardne hotelske ponude.

alfonso xiii hotel 2

Prilagođen kako poslovnim ljudima, tako i onima koji u Sevilju dolaze iz turističkih razloga i okružen zelenilom, uglavnom palmama, hotel je prava oaza mira.

alfonso xiii bazen

Njegova pozicija i dizajn garancija su privatnosti i komfora, pa se s punim pravom može smatrati luksuznim, modernim draguljem Sevilje. 

alf xiii1jpg alf2 alf3 alf4 alf5

>>17 zanimljivih činjenica o Španiji

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here