Naslovna Ženski kutak 20 NIJANSI LAKOVA ZA JESEN

20 NIJANSI LAKOVA ZA JESEN

Zlatne, crvene, sive ili bordo boje jeseni možete da pronađete u novoj kolekciji lakova za nokte poznatih brendova, a mi smo za vas izabrali 20 nijansi koje su apsolutni hit ove sezone.

marc-jacobs-beauty-summer-nail-lacquer__e09

Nove kolekcije lakova za nokte bogate su toplim jesenjim nijansama koje vrlo rado nosimo upravo zbog njihove gracioznosti. Ove sezone moći ćete da pronađete lakove boje vina, smaragdne ili  sive boje. Izdvojili smo sedam jesenjih trendova i 20 prekrasnih nijansi kojima ćete zasigurno poželeti da ukrasite nokte.

Zlatna groznica

Prava jesenja boja bez imalo sumnje je zlatna. Lakovi za nokte iz nove kolekcije Jin Soon bogati su zlatnim nijansama. Tako možete da izaberete da li želite sjajni zlatni ili matirani lak ili su za vas zlatni listići. Ukoliko ne želite da vam svi nokti budu u zlatnom, izaberite po jedan nokat na levoj i desnoj ruci, a ostale lakirajte u nekoj drugoj boji.

20 nijansi lakova za jesen

Veličanstvena siva

Sive i bež nijanse uvek su lako nosive i odgovaraju svakoj odevnoj kombinaciji. Ukoliko odlučite da nokte ukrasite nijansama sive, izaberite shimmer sivu boju ili matiranu koja će savršeno da se slaže sa garderobom.

20 nijansi lakova za jesen

Čarobnjak iz Oza

Ove sezone apsolutni hit je smaragdna boja, kao i zelene nijanse lakova za nokte. Sve dame koje vole ovu kraljevsku boju moći će da izaberu lakove za nokte iz nove Diorove i CND kolekcije. Nemojte se ustručavati da isprobate i nekoliko nijansi tamnozelene boje, jer ipak, to su zagasite nijanse koje će se savršeno uklopiti u ovo doba godine.

20 nijansi lakova za jesen

Vladarka bakarne planine

Lak za nokte bakarne nijanse možda će vas podsetiti na devedesete, a ukoliko imate tamniji ten ova nijansa će vam savršeno pristajati. Možete da izaberete Glitter lakove koji traju tri puta duže na noktima nego obični lakovi, što je odlično za žene u pokretu.

20 nijansi lakova za jesen

Nežne nijanse noći

Tirkizne boje leta sada zamenjuju tamnoplave nijanse lakova za nokte i podsećaju na boje sumraka ili tamne jesenje noći. Iako ova nijansa laka zahteva veću pažnju i strpljenje pri nanošenju, trud će se zasigurno isplatiti jer će uz svaku odevnu kombinaciju izgledati zanimljivo. 

20 nijansi lakova za jesen

Boja crvenog vina

Ove sezone preovladava boja crvenog vina i trule trešnje. Tople boje koje se savršeno uklapaju uz zelenu, crnu ili smeđu boju jeseni, možete nositi i na noktima. Lakovi iz Deborah Lippmann nove kolekcije zaigurno će osvojiti sve pripadnice lepšeg pola koje vole crvenu boju, a one koje je žele još malo ukrasiti laganim slojem šljokica, mogu da isprobaju CND-ov srebrni lak.

20 nijansi lakova za jesen

Spajanje sa prirodom

Topli zemljani tonovi hit su svake sezone upravo zbog jednostavnosti i lepote boja koje se prelivaju u razne nijanse smeđe, zelene, bež ili sive boje. Standardne nijanse Burberry i Dior lakova za nokte ni ove sezone nisu nas iznenadili, ali NARS kolekcija lakova izgleda jako primamljivo zbog toplih i plemenitih boja zemljanih tonova.

20 nijansi lakova za jesen

Izvor: Buro 24/7

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here