U POLJSKOM SELU ČOHA OTVORENA ŠKOLA ZA ČAROBNJAKE (FOTO)

Grupa mladih ljudi iz Poljske odlučila je da uradi nešto što će oduševiti svakog ljubitelja serije knjiga i filmova o čarobnjaku Hariju Poteru i njegovoj družini. Naime, oni su došli na ideju da zamak Čoha koji se nalazi na jugu ove zemlje pretvore u pravu školu za čarobnjake, a uzor im je bio Hogvorts koji su pohađali likovi iz filma o popularnom čarobnjaku. Mada su mnogi do sad pokušavali da prekopiraju izgled ove čarobnjačke škole, retki su oni koji su uspeli da dočaraju atmosferu kakva se može videti na filmu. Na svu sreću, čini se da su Poljaci svoju zamisao u potpunosti realizovali, pa fotografije iz novootvorene škole neverovatno podsećaju na scene iz popularne serije filmova.

Nastava u ovoj školi odvija se na engleskom jeziku kako bi se pružila mogućnost zainteresovanima iz celog sveta osete magiju koja struji kroz hodnike poljskog Hogvortsa, a u nastavku pogledajte fotografije koje će vas verovatno podsetiti na različite scene koje ste gledali u filmu.

hari poterhari poterpoljska hogvarts hari poter zamak čoha hogvarts poljska hari poter poljska hogvarts poljska poljski hogvarts

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here