FALLOUT SHELTER SADA DOSTUPAN I NA ANDROID UREĐAJIMA

Otprilike dva meseca nakon što se pojavila u App Store-u, Bethesdina prva mobilna igra, Fallout Shelter, je konačno dostupna za Android platformu. Podsetimo se da Bethesda sprema svoj dugo očekivani nastavak Fallout serijala, Fallout 4, koji će biti objavljen 10. novembra. Iako sam Fallout Shelter nema previše veze sa originalnom igrom, postao je neverovatno popularan. 

fallout shelter

Igra je postavljena u Fallout univerzumu, gde se radnja odigrava u opasnim pustošima koje se oporavljaju od nuklearne zime. Fallout Shelter igrača stavlja u ulogu komandanta nuklearnog trezora, koji će biti arhitekta dizajna vašeg trezora, upravljajući njegovim stanovnicima, pružajući im neophodna oružja i oruđa za opstanak u teškim uslovima post-apokaliptičnog sveta. Ono šta fanovi Fallout serijala mogu očekivati je da će zatvarači za boce i ovde biti glavna valuta za kupovinu, kao i u prethodnim delovima Fallout franšize.

Sama aplikacija je potpuno besplatna, mada poseduje opciju mikro-transakcija, a ono što će se velikom delu igrača svideti, je da gejmplej nije limitiran. Android verziju Fallout Shelter igre možete preuzeti klikom ovde, a iOS verziju klikom ovde.

Benchmark.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here