GLUMCI SERIJE “SEDMO NEBO” NEKAD I SAD

Serija Sedmo nebo (7th Heaven), koja je doživela veliku popularnost na našim prostorima, prikazivala se od 1996. do 2007. godine i ponela epitet najduže porodične drame u istoriji televizije. Iako serija o svešteniku, njegovoj ženi i sedmoro dece nikad nije globalno doživela veliki rejting i kritičke pohvale, svakako će ostati upamćena među gledaocima po doživljajima ove velike porodice. Pogledajte kako junaci Sedmog neba izgledaju danas.

7th heaven

Stephen Collins kao Eric Camden

sedmo nebo

Collins se nakon ove drame pojavio pojavio u nekoliko serija  i dva filma The Three StoogesEvery Second Counts. Godine 2012. se razveo od glumice Fay Grant sa kojom je bio u braku 27 godina, nakon što je priznao da je zlostavljao maloletne devojčice.

 >>Nekad i sad: junaci serije ‘Alo ‘Alo

Catherine Hicks kao Annie Camden

sedmo nebo

Catherine, koja je igrala zauzetu majku sedmoro dece, posle Sedmog neba (7th Heaven) se pojavila u više od deset filmova od kojih je najnoviji Win, Lose or Love. Udata je za Kevina Yaghera, poznatog po specijalnim efektima u mnogim popularnim filmovima i koji je dizajnirao lutku Čakija iz serije filmova Child’s Play.

>>Nekad i sad: glumci iz Tvin Piksa

Jessica Biel kao Mary Camden

sedmo nebo

Jessica Biel je danas najpoznatiji član ove porodice i proslavila se u mnogim popularnim svetskim ostvarenjima. Ona je od 2012. godine u braku sa pevačem Justinom Timberlakeom i ima sina Sajlasa.

Beverley Mitchell kao Lucy Camden

sedmo nebo

Treće dete porodice Camden, Beverley Mitchell, pojavila se u tri sezone serije The Secret Life of the American Teenager i u nekoliko filmova od kojih najnoviji Uploaded izlazi ove godine. Godine 2007. Beverley izdaje album koji nosi njeno ime, na kom je pesmu Angel posvetila svojoj najboljoj drugarici koja je poginula kad su imale petnaest godina. Naredne godine se udala za Michaela Camerona sa kojim ima dvoje dece.

>>Junaci “Nestašnih godina” nekad i sad

Mackenzie Rosman kao Ruthie Camden

sedmo nebo

Ova mlada glumica se prvi put pojavila na televiziji kao Ruthie u seriji Sedmo nebo (7th Heaven) i nakon toga je igrala u svega nekoliko ostvarenja. Mackenzie se aktivno takmiči u preponskom jahanju sa svojim konjem Mentosom juniorom.

>>Glumci serije “Srećni ljudi” nekad i sad

David Gallagher kao Simon Camden

David Gallagher, Simon Camden

Davida možemo videti kao gostujućeg glumca uglavnom u serijama kao što su Criminal Minds, Vegas i CSI: New York, a poslednji film u kom se pojavio je In Your Eyes iz 2014. godine.

>>Nekad i sad: Svi vole Rejmonda

Barry Watson kao Matt Camden

sedmo nebo

Najstarije dete klana Camden, Barry Watson, prilično je aktivan u filmskom i TV svetu, a najnoviji film u kom igra je Search Engines čija premijera bi trebalo da bude ove godine. Barry iza sebe ima dva braka i troje dece.

>>Nekad i sad: Porodica Adams

Četvorke iz porodice Brino kao David and Sam Camden

sedmo nebo

Četvorke Brino – Lorenzo, Myrinda, Nikolas i Zachary u seriji Sedmo nebo (7th Heaven) glumili su blizance Davida i Sama Camdena. Oni se kasnije nisu nigde pojavljivali jer su njihovi roditelji odlučili da im obezbede normalno detinjstvo, pa se tako ni njihove fotografije ne mogu pronaći na internetu.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here