AMERICAN HORROR STORY: PRIČE KOJE STOJE IZA LIKOVA IZ ČETVRTE SEZONE SERIJE

Čuvena serija American Horror Story je već godinama jedna od serija o kojoj se najviše priča. Sve četiri sezone naišle su na dobar prijem kod kritičara i publike, a krajem godine očekuje se da će tako biti i sa petom, koja će nositi naziv Hotel. Poslednja od njih, pod nazivom Cirkus nakaza, govorila je o diskriminaciji određenih ljudi, koji su u javnosti okarakterisani kao nakaze, a pojedinci koji su tumačili neke od uloga i na taj način dali svoj doprinos jednoj od najgledanijih serija današnjice, zaista žive sa pravim, neobičnim stanjima. Ovo su njihove priče.

ahs
1. Ben Vulf – Mip

ben vulf
Ben Vulf bolovao je od dvarfizma i kao dete primao je hemoterapiju, što je dodatno uticalo na njegove kosti. Glumac, koji je bio visok 1.32 metra, preminuo je u februaru ove godine pošto ga je na ulici u Los Anđelesu zakačio motor svojim ogledalom. Vulf se pojavio i kao Infantata u prvoj sezoni serije Kuća ubistava 2011. godine.

2. Rouz Sigins – Suzi

Rouz
Ova glumica je rođena sa retkim poremećajem poznatim kao sakralna ageneza, koji je sprečio normalan razvoj njene kičmene moždine, a kada je imala samo dve godine, doktori su joj amputirali obe noge. Rouz je takođe mehaničar i majka dvoje dece.

3. Met Frejzer – Pol

Met
Met je rođen sa fokomelijom, kongenitalnim poremećajem koga karakteriše nedostatak delova ruku i nogu. Pre nego što se pojavio u seriji, nastupao je u pravom cirkusu nakaza.4. Erika Ervin – Iv

Erika
Erika Ervin je američki transrodni model, fitnes trener i model. Rođena je kao Vilijam Ervin, a zbog visine od preko dva metra, poznata je i kao Amazonka Eva.

5. Đoti Amge – Ma Petit

jyoti amge
Đoti je stanovnica Nipura (Indija) i prema Ginisovoj knjizi rekorda, najmanja je žena na svetu. Visoka je samo 62.8 centimetara i teška pet kilograma, što je posledica ahondroplazije, oboljenja koje se nasleđuje autozomno-dominantno, a koje je izraženo odmah po rođenju i najčešći je uzrok patuljastog rasta.

>> American Horror Story: Likovi iz prošlosti koji su se pojavili u seriji

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here