TOP 10 ŽENSKIH PARFEMA ZA LETO

Ovog leta priuštite sebi nova aromatična uživanja – neki od luksuznih parfema po kojima ćete pamtiti vrele letnje dane u 2015. godini.

parfemi

Leto je doba godine u kome se opuštamo, u kome želimo najviše da uživamo, iskoristimo svaki zrak sunca i zablistamo punim sjajem svakog trenutka. Bilo da ste nežni i romantični, da volite sveže i lagane parfeme, ili pak želite da jačim notama istaknete i ispoljite večitu zavodnicu u sebi, ovog leta ćete pronaći mirisnu notu koja odgovara vašem karakteru i koja će vas pratiti na svakom koraku.

Predstavljamo vam deset parfema koji će ovog leta zadovoljiti kriterijume svih dama.

1. CHANEL N°5

Klasik koji se ne menja i nikada ne izlazi iz mode – Chanel-ov broj 5 je parfem svih vremena čiji opojni miris ostavlja poseban utisak naglašene ženstvenosti, razvijenog stila i sigurnosti.  Ako želite na sebi čist luksuz i kvalitet koji će se osećati na svakom koraku koji napravite, sa Chanel-om broj 5 nikada nećete pogrešiti.

2. Gianni Versace Couture Jasmin Eau de Parfum

Novi Versace-ov parfem Jasmine pripada Couture triu koji će osvežavati svojim mirisnim notama sve dame koje vole da uživaju u kvalitetu i sopstvenom stilu. U pakovanju od 100 mililitara, u kome se isključivo pravi, kao i u prefinjenoj bočici obavijenoj kožom, već pri samom kontaktu sa pakovanjem stičete utisak izraženog stila i visokog kvaliteta.

3. Flora 1966 by Gucci

Floralni dizajn napravljen 1966. godine za Grejs Keli, bio je inspiracija i za ovaj parfem. Ovaj novi član Gucci porodice je symbol sveg glamura i istorije Gucci Brenda, a u njemu su kombinovani božur, ruža, bergamot, kao i osnovne note pačulija, muskata i vetivera, koji svakako dolaze do izražaja.

4. J’adore Dior

I sam naziv mu govori – obožavaćete ga! J’adore je još jedan od simbola luksuza i zavodljive žene. Njegov glamurozan miris je veoma popularan već dugi niz godina i savršen je za žene čije su osnovne osobine elegancija, ženstvenost i delikatnost. Ko jednom sklopi prijateljstvo sa ovim biserom iz Diora, uvek će mu se vraćati.5. Lancome L’Autre Oud

Lancome ovog leta ima fokus na Orijentu, što se vidi i pri prvom susretu sa bočicom parfema sa motivima u zlatnoj boji, a baš u ovom parfemu ogleda se prava eksplozija orijentalnih mirisnih nota. Kombinacija šafrana, turske i bugarske ruže, kao i dodir vetivera, mahovine, pačulija i drugih, odvešće Vas na Daleki istok ovog leta.

6. Miss Dior Cherie

Jedan od omiljenih parfema žena širom sveta – čuvena Gospođica. Parfem je pravi letnji, mladalački, sa primesama mirisa voća i slatkih aroma i jednostavno obožavan od strane svake žene koja ga je maker jednom pomirisala. Sam brend koji ga proizvodi – Dior, jedan je od simbola luksuza u svim krajevima sveta, a ovih parfemom ćete isticati svoj mladalački duh, ali propraćen nadasve luksuznim i istančanim ukusom.

7. Dolce by Dolce & Gabbana

Novi Dolce je izuzetno intenzivan ženstveni miris sa aromama opojne mešavine belog cveća, što se vidi i pri prvom susretu sa elegantnom bočicom u koju je pakovan, a na čijem vrhu se nalazi motiv nežnog belog cveća. Inspiracija za ovaj parfem izvučena je iz sećanja dizajnera koja su poneli sa Sicilije, složenosti fine izrade poput one upotrebljene za stvaranje vezene haljine.

8. Roses de Chloe

Novi miris brenda Chloe je možda najnežniji do sada, ali jedno je sigurno – vodi Vas pravo u baštu prepunu ruža i njihovih opojnih aroma. Pošto se cvetni mirisi i leto savršeno slažu, ovaj parfem je jedan od onih must-try ove sezone, pogotovo zato što ćete biti sigurno neodoljivi uz ovo dugotrajno mirisno uživanje.

9. Calvin Klein One Summer

Jedan od najsvežijih parfema na tržištu, pravi izbor ukoliko tražite nešto zaista nežno i ženstveno. Zaista je savršen za leto i upravo zbog svoje lakoće i istančanih nota može se nositi svakodnevno. Ne sme ostati nepomenuta ni njegova izuzetno privlačna šarena bočica koja sama po sebi simbolizuje vrele letnje dane.

10. Tom Ford Private Blend Collection

Ovaj fantastičan trio – Neroli Portofino, Costa Azzura i Mandarina Di Amalfi – čini fantastičnu kolekciju kreatora Toma Forda, i svaki od njih simbolizuje hvatanje delića leta. Kako im i sami nazivi govore, mirisi su inspirisani Italijom, morem i letom, dok će različite kombinacije citrusa, ambera i cveća, kao i drvenastih aroma i kombinacije limuna i bosiljka uspeti da se uklopa u svako vaše raspoloženje.

Koji god miris da odaberete za sebe ovog leta, najbitnije je da on odgovara vama i vašoj ličnosti, ali i da on postane vaš zaštitni znak. Bilo da se odlučite za neke nove, ili da vašim čulima više prija neki od klasika, sigurno ćete imati vernog pratioca koji će ulepšavati vaše sunčane letnje dane i vrele noći, dok ćete iza sebe ostavljati onaj neodoljivi mirisni trag.

Izvor: luxlife.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here