BRKOVI, BABE I BAD COPY NA ZAGREVANJU ZA ARSENAL FEST 29. MAJA U BEOGRADU

Kultna grupa Babe, hip-hoperi Bed kopi (Bad Copy) i folk-pankeri Brkovi u petak 29. maja u bašti Studentskog kulturnog centra (SKC) Beograda održaće veliki koncert zagrevanja pred Arsenal Fest koji se održava 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu. 

Arsenal-fest

Troje učesnika prethodnih izdanja kragujevačkog festivala udružili su sada snage kako bi Beograđanima najavili novi Arsenal 05. Cena karte za koncert Baba, Brkova i Bad Copy-ja je 800 dinara do 1. maja, a nakon toga će biti 1.000 dinara preko mreže Eventim i na blagajni SKC-a

Bašta je prirodno okruženje za nas Babe… a imaćemo i Brkove tako da će zabava biti dvostruka. Zapravo, biće trojka sa Bed kopijem, poručuju Babe, čuvene po numerama Noć bez sna, Ko me ter’o, Slanina, Lola  i ostalim hitovima koje vole mladi.


Dodatno veselje u bašti SKC-a 29. maja prirediće Brkovi – zagrebački turbo/pank/folk/wellness bend koji donosi pregršt hitova poput Bolje da sam s frendovima pio rujno vino, Opasno se drogiram, Nisam ja za tebe, Kurvo prokleta, Samac itd.

Jako cenim oba benda. Žiku (Milenkovića iz Baba) sam upoznao. Prijatan i druželjubiv čovek. Timbeta i Ajsa znam od ranije, a nedavno sam upoznao i Wiklera. Super ekipa za druženje, svirali smo nekoliko puta zajedno. Što se tiče Baba, neki članovi moje uže porodice ih rado i često slušaju, kaže pevač Brkova Šemso.

Reperi Bad Copy zahvaljujući hitovima Ljubav ili pivo, Uno, due, tre, Idemo odma, Metalac i mnogim drugima, već su uspešno pokorili Halu sportova, mada po sopstvenom priznanju preferiraju nastupe u manjim klupskim prostorima i bliski kontakt sa ljudima i smrad  alkohola – čega će u Bašti SKC-a biti napretek.

Arsenal fest već nekoliko godina unazad dovodi najznačajnije pop i rok izvođače i najzanimljivije mlade snage iz Srbije i sa prostora bivše Jugoslavije u fantastičan prostor na otvorenom nedaleko od centra Kragujevca – Knežev arsenal (Main Stage) i obližnju Zastavinu baštu (Garden Stage). Na dosadašnjim izdanjima Arsenala svirali su Smak, Bajaga i Instruktori, Partibrejkers, Rundek Cargo Trio, Dubioza kolektiv, Babe, Goblini, Hladno pivo, Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Ritam nereda, Block Out, Stereo MC’s, Therapy?, Marko Nastić, Eva Braun, Kanda Kodža i Nebojša, Goribor, Eyesburn, Pero Defformero i mnogi drugi. Prvi poznati izvođači Arsenal Festa 05 u Kragujevcu su S.A.R.S., Elemental, Kolja i Grobovlasnici, Artan Lili, kao i britanski di-džej LTJ Bukem sa MC-ijem Staminom. Mnogobrojni ostali izvođači, njihov raspored po binama (Main Stage, Garden Stage, Explosiv Stage…) i satnica biće sukcesivno objavljivani. Rasprodato je početnih 500 kompleta ulaznica za sve tri večeri Arsenal Fest 05, a od polovine maja uz komplet počinje prodaja ulaznica za svaku od pojedinih večeri Arsenala. Posetioci će takođe imati mogućnost besplatnog boravka u festivalskom kampu Arsenal rok kamps za koji se mogu prijaviti putem mejla arsenalkamp@gmail.com ili na broj telefona 065/4614379. 

Arsenalfest/Kafenisanje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here