KAKO U POZADINI SLUŠATI MUZIKU SA YOUTUBEA NA ANDROID UREĐAJU

Korisnici Android platforme nisu navikli na bilo kakvo uskraćivanje ili limitiranje, pa ih samim tim nemogućnost da nešto drugo rade na svom telefonu dok slušaju muziku na YouTube-u mnogo nervira. Srećom, postoji način koji svim root-ovanim korisnicima omogućava da zaobiđu ovu Google-ovu barijeru.

youtubee

Barijera je tu kako bi se YouTube Music Key servis zaštitio i načinio korisnim. Zamislite da sve opcije i usluge sa novog YouTube Music Key pretplatičnog servisa budu dostupne na običnoj YouTube aplikaciji. Da li bi ste se u tom slučaju pretplatili na YT Music Key? Naravno da ne biste bacali novac uzalud, kada bi vam to sve bilo besplatno.

Kao što smo rekli, pronađen je način da se YouTube koristi i u pozadini. Programer Pyler je nakon dugih pokušaja uspeo da zaobiđe sve barijere i kreira Xposed modul. Sve što vam je potrebno je root-ovan telefon. 

Ako ste zabrinuti da li će sve ovo pokvariti vaš telefon, mi ćemo vam reći sledeće: Pažljivo pratite priložena uputstva i opustite se jer ćete uskoro zakoračiti u svet izvan zidina.

Xposed Installer

A sada, ako ste se malo oslobodili i rešili da započnete ovaj krajnje jednostavan i lak proces, bilo bi dobro da počnemo sa Xposed Installer aplikacijom, pomoću koje u svega nekoliko koraka aktivirate ozbiljne modifikacije. Obzirom da se radi o Xposed modulu koji je kreirao Pyler, neophodno je da imate Xposed Instaler kako bi ste aktivirali modul (preuzmite ga sa ovog LINKA).

Aktiviranje modula

Verujemo da ste sa lakoćom uspeli da instalirate Xposed Installer. Ako jeste, možemo nastaviti dalje. 

1. Startujte Xposed Installer.

2. Dodirnite na kategoriju Učitavanje (market sa modulima)

3. Na vrhu kategorije Učitavanje imate malu lupica ikonu. Dodirnite na nju i pretražite modul  YouTube Background Playback.

4. Tokom pretrage na listi će se pojaviti YouTube Background Playback modul, dodirnite na njega.

5. Kada otvorite modul, primetićete tri naslova na vrhu ekrana:

  1. Description – Isečak koji se pri pristupanju modula prikazuje kao podrazumevani i pruža informacije o samom modulu.
  2. Versions – Isečak u kome imate taster za preuzimanje i informacije o novim dostupnim verzijama modula.
  3. Settings – Isečak u kome možete podesiti koji će se moduli izlistavati. Možete birati između:
  • Use global settings podešavanja koja se koriste svuda u svetu
  • Stable modul koji obično manjka sa novim opcijama
  • Beta modul koji nekada ima neke sitne greške

Ono što vi treba da uradite da bi ste preuzeli modul je da dodirnete na Versions naslov. U tom isečku dodirnite na taster učitavanje.

6. Po dodiru na taster učitavanje, modul će se preuzeti i automatski započeti sa instalacijom. Sve što treba da uradite je da dodirntete na taster Instaliraj.

7. Kada se modul instalira dodirnite na Gotovo i vratite se na početni ekran aplikacije Xposed Installer.

8. Na početnom ekranu aplikacije Xposed Installer dodirnite na kategoriju Moduli (menadžer preuzetih modula)

9. U okviru kategorije Moduli imaćete sve preuzete module do sada. Ako su štiklirani onda su aktivirani, ako nisu štiklirani onda ih štikliranjem aktivirajte. Štiklirajte praznu kockicu u produžetku modula YouTube Background Playback.

10. Da bi modul bio aktivan neophodno je da restartujete telefon.

Izvor: pametnitelefoni.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here