GOOGLE STREET VIEW JE SADA DOSTUPAN ZA KORIŠĆENJE I ZA KRAGUJEVAC

Nemojte misliti da je Kragujevac zaboravljen grad. Iako mnogi ne razmišljaju o tome da ga posete, Google svakako razmišlja. No, nije samo taj grad (četvrti po veličini u Srbiji) dobio Street View već se na toj listi nalaze Novi Sad, Kraljevo, Niš, Beograd, Užice i tako dalje.

KG

Za one koji ne znaju šta je to tačno Street View reći ćemo da se radi o Google-ovom projektu koji ima za cilj da turistima, istraživačima i svim radoznalim ljudima približi pojedine destinacije. Ne samo to, mnogi ljudi se oslanjaju na Street View kada treba da isplaniraju sastanak. Naime, pre nego što se sastanu sa strankom, oni istraže određene destinace odnosno ulicu ili naselje i zakažu sastanak u lokalu koji se vidi na Street View platformi. Sve to bez prethodnog posećivanja tog mesta, bez neprijatnosti, bez lutanja po gradu i slično.

Dok koristite Street View imaćete utisak da ste u automobilu i da se vozite gradom. Street View je zapravo interaktivna 360° fotografija gde vi možete pogledati levo, desno, napred, pozadi, gore ili dole. Street View je jako zanimljiva platforma koja iz dana u dan pridobija sve više fanova. Srećom, on se pojavio kod nas i očekujemo da će se kroz par godina svaki ćošak Srbije biti zabeležen i pretočen u Street View. Eto, krenulo je od Beograda, preko Niša, Kraljeva, a evo sada i Kragujevca, a kako on izgleda na Street View platformi pogledajte OVDE.

Izvor: pametnitelefoni.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here