NEKAD I SAD: SVI VOLE REJMONDA (FOTO)

Te 1996. godine, kad je prikazana prva epizoda, Svi vole Rejmonda (Everybody Loves Raymond) je u kratkom roku postao jedan od omiljenih sitkoma ljudi širom sveta. Serija je trajala devet sezona i za to vreme je snimljeno 210 epizoda, a 2005. godine je došlo vreme da se pozdravimo sa porodicom Barone. U nastavku pogledajte kako danas izgledaju junaci jedne od najgledanijih humorističkih serija.everybody loves raymond

>> Pogledajte kako danas izgledaju junaci serije Porodica Adams

Ray Romano kao Ray Barone

ray romanoNakon završetka ovog popularnog sitkoma, Ray Romano bio je prilično zauzet. Pozajmljivao je glas mamutu u svim delovima animiranog filma Ice Age, glumio je u seriji Men of a Certain Age koju je sam osmislio, a koja je otkazana nakon samo dve sezone, a 2012. godine je angažovan i u seriji Parenthood koja je završena u januaru ove godine.

Patricia Heaton kao Debra Barone

patricia heatonPatricia je od 2005. godine uglavnom radila na televiziji i pojavila se u mnogim televizijskim filmovima. U najskorije vreme igrala je u filmu Mom’s Night Out, a već šest godina angažovana je u seriji The Middle.

Brad Garret kao Robert Barone

brad garretBrad se poslednjih godina posvetio pozajmljivanju glasova, pa smo tako mogli da ga čujemo u Ratatouille, Tangled, kao i u seriji filmova Night at the Museum gde je pozajmljivao glas skulpturi sa Uskršnjih ostrva. Takođe, mogli smo da ga gledamo i u četiri sezone serije Till Death.

Madylin, Sawyer i Sullivan Sweeten kao Ally, Geoffrey i Michael Barone

madylin sweetenTroje dece porodice Barone su zapravo i stvarnom životu braća i sestra. Za razliku od blizanaca Sawyera i Sullivana koji se posle ove serije više nisu bavili glumom, njihova sestra Madylin se do sad pojavila u nekoliko projekata od kojih je najnoviji film Sam and Me koji treba da izađe ove godine.

Doris Roberts kao Marie Barone

doris robertsNakon uloge Marie Barone, Doris je ostala aktivna na televiziji i pojavljivala se u mnogim manjim ulogama kao što je uloga učiteljice u seriji The Middle u kojoj glumi i Patricia Heaton. Doris smo mogli da gledamo i u komediji Grandma’s Boy iz 2006. godine u kojoj je glumela najkul baku ikad.

Peter Boyle kao Francis Frank Barone

peter boyleOvaj proslavljeni glumac ostvario se u mnogim televizijskim i filmskim ulogama počevši od 1966. godine kad je dobio malu ulogu u drami The Group. Poslednja uloga u kojoj smo mogli da ga gledamo bila je u filmu All Roads Lead Home. Peter je preminuo 2006. u svojoj 71. godini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here