Naslovna Ženski kutak 7 ODLIČNIH MASKARA ZA SAVRŠENE TREPAVICE

7 ODLIČNIH MASKARA ZA SAVRŠENE TREPAVICE

Baš kao što modni zaljubljenici mogu beskonačno raspravljati o novim krpicama, tako svi beauty zavisnici mogu raspredati o najnovijim proizvodima iz sveta lepote.

maskara

U svakom slučaju, oboje spada u onu nikada nije previše kategoriju bez obzira na to koliko naši ormari bili puni, a police u kupatilu bile pretrpane. Srećom, za razliku od vrtoglavih potpetica, maskara ne zahteva neke posebne veštine, a nevezano za modni stil, rezultati koji se od nje traže su uvijek isti – duge i guste trepavice.

Naoružane s novim pigmentacijskim formulama, jače i nežnije prema trepavicama nego ikad pre, ovi čarobni štapići koji, kako izgleda, sve više dobijaju notu futurizma, doslovce stvaraju zavisnost. Čak ako već i posedujete nekoliko komada, sigurni smo kako ste uvek spremni na pokoju novu sugestiju. Dakle, bilo da obnavljate postojeći arsenal, ili vam je potrebna nova maskara, donosimo vam top 7 odličnih maskara po našem izboru.

Lancome, Grandiôse

Maskara koja je osvojila i Elle i Marie Claire beauty nagradu i spada u jedan od njihovih najprodavanijih make-up proizvoda, definitivno zaslužuje da bude prva na našem spisku. Inovacija Swan-Neck drške i posebno dizajnirana četkica, jednostavno se prilagođava svim uglovima oka, a osmišljena je i inovativna formula koja se poigrava sa savršenom ravnotežom boje, postojanosti i nege koja će vam svojom ultra crnom nijansom zagarantovati tajanstven i glamurozan pogled. Imajući u vidu i činjenicu kako je postojana čak 24 sata, što drugo reći nego, ako je još uvek niste nabavili, sad je pravo vreme.

7 odličnih maskara za savršene trepavice

Maybelline, Lash Sensational

Maskara koja, za razliku od ostalih tradicionalnih, ne zahvata samo jedan sloj, već uz pomoć jedinstvene zakrivljene četkice s dve vrste dlačica zahvata svaku trepavicu čime one postaju 100 % naglašene. Pri tome se stvara efekat lepeze koji će vaš pogled učiniti naprosto senzacionalnim.

7 odličnih maskara za savršene trepavice

Chanel, Inimitable

Za sve one dame koje preferiraju nešto prirodniji izgled, definitivno preporučujemo Chanel Inimitable. Posebno dizajnirana četkica od ultra finih vlakana i specijalna formula rade zajedno kako bi trepavice dobile prirodan 3D efekt. S obzirom na to da ova četkica dopire do najtanjih trepavica u uglu oka, rezultat je prirodan pogled bez osećaja slepljenosti i grudvica. Ova maskara, osim u crnoj, dolazi još i u smeđoj boji.

7 odličnih maskara za savršene trepavice

Jane Iredale, Longest Lash Thickening and Lengthening Mascara

Pakovanje koje dolazi s čak 75 posto više proizvoda, sadrži morske minerale koji regenerišu trepavice tako da rastu do svog maksimuma. Četkica vrhunskog kvaliteta dizajnirana je za ravnomerno nanošenje, a hiljade celuloznih vlakana trepavicama će podariti glamurozan i bogat izgled. Pakovanje dolazi u mekanoj tubi, a najveća prednost ove maskare je što ima sposobnost regeneracije trepavica koje se neće lomiti niti otpadati.

7 odličnih maskara za savršene trepavice

Yves Saint Laurent, Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll

Sada već praktični kultni proizvod upravo slavi svojih 15 godina na tržištu. Maskara koja je još poznata i po nadimku couture, tako je ove godine oplemenjena novom intenzivnom pigmentisanom formulom, a u kombinaciji s posebno dizajniranim dual-length vlaknima, garantuje definisani volumen koji traje čak 24 sata. Četkica dolazi u slojevima, pa tako deblja, široko razmaknuta vlakna uvećavaju trepavice, dok finija, gusta vlakna definišu i one najkraće trepavice koje se skrivaju u uglu oka. Na taj način postiže se dramatičan baby doll efekat, što ovu maskaru čini idealnom za večernje izlaske.

7 odličnih maskara za savršene trepavice

Sisley, Phyto Mascara Ultra Stretch

Ako imate osetljive oči ili, pak, nosite kontaktna sočiva, onda je ovaj proizvod definitivno pravi izbor za vas. Maskara blage formule daje volumen, uvija i izdužuje trepavice, a ujedno ih oblikuje i jača pa će tako vaše trepavice biti gipke i zaštićene.

7 odličnih maskara za savršene trepavice

Diego Dalla Palma, Semipermanent Technical

Vodootporna i polutrajna maskara, koja zahvaljujući nežnoj i kremastoj teksturi ne otežava trepavice, može se nositi danima. Idealan je izbor za žene koje se bave sportom i koje traže dugotrajan i postojan proizvod koji se vrlo jednostavno nanosi, a prilikom znojenja neće stvoriti onaj mrski panda efekat.

7 odličnih maskara za savršene trepavice
Izvor: buro247.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here