AARON LEWIS: NEOBIČNO OBIČAN MUZIČAR

Aaron Lewis je tekstopisac i frontmen alternativnog rok benda Staind, koji je do sada izdao sedam albuma i čija se pesma It’s Been Awhile godinama unazad smatra jednom od njihovih najlepših balada. Poznat je po svojim obradama mnogih popularnih pesama,  po tome što je zauzeo 49. mesto na listi top 100 vokala američkog magazina Hit Parader i još mnogo toga.

Aaron-Lewis

Aaronov vokal je svuda prepoznatljiv, a njegova sposobnost da vrhunski otpeva bilo koju stvar bilo kog žanra, oduševljava fanove ovog Amerikanca, koga mnogi smatraju jednim od najsvestranijih umetnika svih vremena. Njegovi tekstovi su bazirani na realnosti i često su usmereni ka svim pitanjima koja se tiču njegove porodice. Kako kaže, u detinjstvu je često bio depresivan i iako izbegava da mnogo komentariše taj period, ističe da je tada o sebi imao veoma negativnu sliku i nisko samopoštovanje.

U svim intervjuima koje je davao, uvek je u više navrata govorio kako je, iako je zadovoljan uspehom Stainda kao benda, uvek više uživao u tome da se drži van očiju javnosti kako bi mogao nesmetano da ode na razna mesta sa svojim kćerkama i prijateljima i da ne bude meta medija, što je opet, istini za volju, teško postići. Svoja osećanja o podizanju deteta izneo je u pesmi Zoe Jane, kojom se najviše ponosi i koju je napisao kada je po prvi put postao otac. 

Sarađivao je sa mnogim grupama kao što su Linkin Park, Limp Bizkit, Sevendust itd. U slobodno vreme Aaron uživa u pecanju, igranju golfa, vožnji motocikla, a njegova žena Vanessa mu je velika podrška u svemu. Njih dvoje su u braku od 1998. godine i imaju tri kćerke (Zoe Jane, Indie Shay i Nyle Rae), a ona je na mnogo načina promenila njegov život, s obzirom na to da je Aaron uz njenu pomoć prevazišao razne nelagodne situacije u kojima se našao (kao što je to, na primer, problem koji je imao sa alkoholom).

On je pravi porodični čovek, koji je mišljenja da su roditelji u današnje vreme zaboravili kako da budu roditelji i svakodnevno se trudi da na razne načine utiče na sve etape razvoja svoje dece, kako bi jednog dana od njih postali ljudi koji će biti uzor ostatku društva. 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here