ATHEIST RAP, BRKOVI I GUŽVA U 16-ERCU U NOVOM SADU 31. JANUARA

Zimski klupski festival pod nazivom Zimska idila, održaće se 31. januara u novosadskom klubu Quarter (Bulevar Despota Stefana 5). Bendovi koji će svirati su iz Zagreba, Osijeka i Novog Sada, odnosno Brkovi, Gužva u 16-ercu i Atheist Rap.  

Zimska_idila_NS_2015

Brkovi su trenutno jedna od najvećih koncertnih atrakcija u celom regionu, čiji je spoj turbo-folka i pank-roka odavno osvojio srca publike. Gužva u 16-ercu je bend koji postoji već više od 20 godina i koji iza sebe ima tri studijska albuma. Godinama unazad su miljenici Novosađana, a taj status su stekli zahvaljujući sjajnom nastupu na To Be Punk festivalu 2009. godine i odličnim klupskim svirkama. Atheist Rap je bend koji je ove godine obeležio četvrt veka postojanja i uspešnog rada. Nastupali su na glavnim binama dva najveća muzička ex-YU festivala (EXIT,  INmusic), u kultnom londonskom klubu Barfly i na najvećem britanskom pank festivalu Rebellion 2011. godine. Takođe, redovni su učesnici svih ostalih značajnih festivala u regionu.

Ograničen broj ulaznica za festival po promotivnoj ceni od 1.000 dinara moguće je kupiti u Novom Sadu u Gigstix prodavnici u Pariskom magazinu (Kralja Aleksandra 12) i na svim drugim Gigstix prodajnim mestima u Srbiji.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here