TWITTER NAJAVLJUJE PROMENE: NOVI ALATI I FUNKCIJE

Korisnici jedne od najpopularnijih društvenih mreža uskoro će primetiti niz promena.

twitterČesto kritikovan da, u poređenju sa drugim društvenim mrežama i internet servisima, retko uvodi promene i testira nove alate, Twitter je najavio nekoliko promena u sadašnjem izgledu i funkcionisanju. 

Prva od njih je uvođenje tzv. timeline highlights, funkcije koja bi trebalo da nadoknadi vreme koje korisnici Twittera provedu offline i na taj ih način uputi u najvažnije događaje koje su propustili. U vezi sa ovim, u planu je i uvođenje obaveštenja o udarnim vestima.

Ovo je funkcija s kojom je Twitter eksperimentisao i u prošlosti, putem tweetova sa naloga @eventparrot i notifikacija o odabranim temama, ali sada se ovoj funkciji namerava posvetiti više pažnje i proširiti pristup tzv. Twitter trendovima globalno.

Ostale planirane promene i alati uključuju uvođenje liste novih tweetova koji bi bili izlistani novim korisnicima bez dodatnih koraka dodavanja naloga za praćenje, poboljšavanje funkcije slanja direktnih privatnih poruka i uvođenje alata za direktni upload video klipova u polje za postavljanje tweetova.

Izvor: media.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here