LONDON: HOTEL U STILU HARIJA POTERA (FOTO)

U Londonu je otvoren hotel za prave ljubitelje Harija Potera. Kreveti u ovom hotelu natkriveni su baldahinima, umivaonici su kameni, a enterijer je ukrašen raznim flašicama i posudama koje izgledaju poput onih u kojima Hari Poter mućka napitke. Takođe, na stolovima je moguće naći i knjige čini.

hari poterHotelske sobe sa temom Hogvorta nalaze se na u objektu starom 163 godine, što doprinosi ovom čarobnjačkom izgledu hotela. Međutim, moramo reći i da je cena jednako čarobnjačka – u trokrevetnim sobama noćenje košta 249 funti (oko 315 evra), a u petokrevetnim, 363 funte (oko 460 evra), pa većini preostaje jedino da tu sumu pokušaju da dobiju pomoću nekih čini. Hotel svojim gostima i Hari Poter turu, koja, pored smeštaja uključuje i obilazak nekih destinacija gde su snimane pojedine scene filmova Hari Poter, kao i odlazak u studio Warner Brosa, u kome je film napravljen.

hari poterCena sobe bez ovih dodataka, dakle samo smeštaj, košta 209 funti za dve osobe. Sobe su inspirisane filmovima o Hariju Poteru. Pored baldahina iznad kreveta, opremljene su i raznim posudicama za pravljenje napitaka, kovčezima kakve smo mogli videti u filmu, rekla je za Dejli mejl Serena fon der Hade, partnerka hotela Džordžijska kućaŽeleli smo da gostima obezbedimo zaista magično iskustvo, tako da je eneterijer hotela zaista originalan i kreativno uređen, a inicijalna ideja je bila da privučemo decu, ali i odrasleHotel se inače nalazi u Viktoriji i sagrađen je 1851. godine, a i danas ga vode potomci prvobitnih vlasnika.

hari poter

Izvor: mondo.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here