OBJAVLJEN PROGRAM NOVOSADSKOG KONCERTA GODINE

U subotu, 13. decembra od 16 časova, biće održan petnaesti NS Koncert godine, 21 godinu posle prvog festivala, 1993.

ns-koncert-godine-2014

U Velikoj dvorani SPC Vojvodina (SPENS) publici će se predstaviti Dubioza kolektiv i Goblini, već godinama najtraženiji izvođači na NS Koncertu Godine, S. A. R. S. (popularni hitmejkeri, voljeni od strane svih generacija), Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi koji proslavljaju 20 godina rada.

Prvi put pred publikom u Novom Sadu nastupiće Bad Copy, regionalne legende urbane hip hop scene, nova supergrupa Škrtice (bend koji čine članovi sastava Straight Mickey and The Boyz, Veliki Prezir i Jarboli, a predvodi ih legendarni Cane iz Partibrejkersa), Marčelo & Iskaz koji promovišu najnoviji album, Hornsman Coyote, frontmen sastava Eyesburn i najpoznatiji rege umetnik u regionu predstaviće prvi put na velikoj sceni svoj magični repertoar, na kojem je sarađivao sa najpoznatijim imenima svetskog regea, zatim banjalučki Sopot i novosadski Grate.

Prvih hiljadu ulaznica po promotivnoj ceni od 1.000 dinara možete kupiti od petka, 17. oktobra, online preko Gigstix prodajne mreže (www.gigstix.com), u knjižarama Vulkan i odabranim Corner shopovima širom Srbije, prodavnici Gigstix u Pariskom magazinu, radnjama Dr. Techno i naravno na blagajni Spens-a u Novom Sadu.

Posle promotivnog kontingenta, ulaznice će se prodavati po ceni od 1.200 dinara. Cena ulaznica na dan koncerta (ako ih ostane u prodaji) iznosiće 1.350 dinara.

Dizajn i za ovogodišnji NS Koncert godine uradio je svetski poznati novosadski strip crtač Bane Kerac.

Izvor: danubeogradu.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here