NA KOJE SVE NAČINE MOŽETE DA KORISTITE PUDER ZA BEBE

Bejbi puder je nešto što većina ljudi ima u kući, ali ne znaju svi koliko je koristan i koliko vremena i novca može da im uštedi.

1. Suvi šampon

Desi se da nekad jednostavno nemate vremena da operete kosu, a hitno morate da izađete. Nema problema, stavite malo pudera na teme i očešljajte se. Puder upija masnoću i vaša kosa će izgledati kao da ste je upravo oprali.

2. Šampon za kućne ljubimce

Bejbi puder je nešto što možete da koristite kad nemate vremena da okupate psa. Pospete puder po njemu, ostavite da tako odstoji par minuta i jednostavno ga očetkate. Princip je sličan kao sa kosom. Nije preporučljivo koristiti na mačkama.

3. Otklanja masne mrlje

Masne mrlje uništavaju odeću, ali možete da je spasite upravo puderom za bebe. Čim nastane mrlja nanesite puder na nju, pa ga utrljavajte vatom. Nanosite puder sve dok mrlja ne nestane.

4. Učinite depilaciju manje bolnomdepilacija

Depilacija voskom je idealan metod uklanjanja dlačica, ali problem je što može da bude izuzetno bolan. Puder koji stavite pre nanošenja voska upija vlagu i čini da postignete bolji efekat. Takođe, štiti vašu kožu i umanjuje iritaciju.

5. Osvežava obuću

Teško je ukloniti neprijatan miris iz obuće, ali u tome vam može pomoći upravo puder za bebe. Osim toga što uklanja neprijatan miris, on pomaže da vaša obuća ostane sveža i sprečava vraćanje mirisa. Jednostavno ubacite malo pudera u cipele pre nego što ih obujete i vaša obuća biće sveža i suva.

6. Odbija mrave

Mravi mrze bejbi puder i nikad neće ići preko njega. Nanesite ga ispod prozora, vrata i po pukotinama na podu. Mravi neće želeti da pređu preko toga i neće vam dosađivati.

7. Služi kao dezodorans

Ako ste ostali bez svog omiljenog antiperspiranta, sigurno u svom domu imate zamenu koja će vam poslužiti dok ne kupite novi. Puder koji nanesete ispod pazuha upiće znoj i sprečiti neugodne mirise.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here