NEVEROVATNE ČINJENICE O POZNATIMA

Oni su poznati i o njima se mnogo toga zna. Međutim, uvek postoji nešto čime nas iznenade. 

1. Woody Harrelson

Otac Woodyja Harrelsona, Charles, bio je plaćeni ubica.

2. Steven Vincent Steve  Buscemi

Pre nego što je postao glumac, Steven Vincent Steve Buscemi je bio njujorški vatrogasac, a nakon napada 11. septembra 2001. godine se kao dobrovoljac javio u svoju staru stanicu i pomagao kolegama u čišćenju ruševina.

3. Christopher Walken

Walken je u mladosti radio kao krotitelj lavova.  

4. Sylvester Stallone

Pre nego što je postao Rocky Balboa, Stallone se pojavio kao glumac u porno filmu Party at Kitty and Stud’s.

5. Bradley Cooper

Glumac Bradley Cooper izjavio je da je kao dete mislio da samo nindže razumeju smisao života i smrti i molio je oca da ga pošalje u Japan kako bi trenirao i postao jedan od njih.

6. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence se prvi put pojavila na televiziji u MTV šou My Super Sweet Sixteen kada je imala samo 14 godina.

7.  Jerry Springer

Mnogo pre nego što je njegov talk show The Jerry Springer Show postao popularan, Springer je bio gradonačelnik Sinsinatija. 

8.  Ryan Gosling i Justin Timberlake

Iako ih ne možete videti zajedno u gradu, kao deca su bili cimeri! Obojica su se preselila na Floridu kako bi učestvovali u Mickey Mouse Clubu i živeli su zajedno šest meseci. Ryanova majka je morala da ostane u Kanadi i Justinova mu je bila zakonski staratelj.

9 . Russell Crowe

Popularni australijski glumac Russell Crowe ima svoj  bend pod nazivom 30 Odd Foot Of Grunts i najveći hit im je pesma I want to be like Marlon Brando  iz 1980. godine. Želja mu se ostvarila pošto je postao drugi dobitnik Oskara koji je glumio lik Jor-Ela u filmu The man of steel, a prvi je bio Marlon Brando. Inače, ovo je prvi film o Supermenu koji nema reč supermen u nazivu.

10. Rihanna

Provokativna pevačica Rihanna je svoju karijeru započela 2006. godine u sapunici All My Children gde je izvela jedan od svojih prvih hitova SOS.

11. Susan Sarandon

Američka glumica nije dobila ulogu u kultnom klasiku Rocky jer je bila previše atraktivnaa umesto nje se u filmu pojavila sestra Francisa Forda Coppole.

12. Blake Lively i Penn Badgley

Blake i Penn su se prema mišljenju mnogih upoznali i zaljubili na snimanju serije Gossip Girl. Međutim, oni se znaju još iz detinjstva. Njihova romansa je u međuvremenu prestala, a Blake je trenutno u braku sa Ryanom Reynoldsom. 

13.  Rose McGowan

Roditelji glumice koja se proslavila ulogom Paige Matthews u seriji Charmed su bili pripadnici sekte Children of God.

14. Emily Blunt

Zvezda akcionog SF filma Looper, kao dete je imala problema sa mucanjem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here